Sporthal

De sporthal biedt de gelegenheid tot het beoefenen van diverse zaalsporten. Voetbal, handbal, basketbal, volleybal maar ook tennis. Badminton kan op 7 velden tegelijk gespeeld worden.

Sporthal Polfermolen

De sporthal biedt de gelegenheid tot het beoefenen van diverse zaalsporten. Voetbal, handbal, basketbal, volleybal maar ook tennis. Badminton kan op 7 velden tegelijk gespeeld worden. De sporthal herbergt maar liefst 6 gezamenlijke kleedlokalen, 2 kleedlokalen voor scheidsrechters, 2 materiaalbergingen, een EHBO-ruimte en 2 bergingsruimtes voor verenigingsspullen. De hal is opdeelbaar in 3 delen en ieder deel kan ook apart gehuurd worden. Tevens is de hal te gebruiken voor multifunctionele doeleinden, zoals grote voorstellingen, concerten, beurzen en tentoonstellingen. De totale vloeroppervlakte bedraagt 1.400 m2.

Sporthal de bosdries

Naast de sporthal in de Polfermolen beschikt Exploitatiemaatschappij Polfermolen B.V. ook nog over een sporthal in Berg en Terblijt, Sporthal de Bosdries. Deze knusse accommodatie biedt de mogelijkheid om vrijwel iedere indoorsport uit te oefenen.

Tarieven
Tijdseenheid Verenigingen Inwoners Overige/comm.
1/1 deel 1 uur €31,05 €47,05
1/1 deel dag (24 uur) €1057,50
1/3 deel 1 uur €13,85 €20,80
2/3 deel 1 uur €24,15 €35,95
1 kleedruimte 1 uur €11,50 €24,15

 

Let op
  • Neemt u deel aan een van onze balsporten? Houd er dan rekening mee dat u zelf een eigen bal meeneemt.
  • U kunt bij ons tevens de annuleringsvoorwaarden en huurvoorwaarden opvragen.
Reserveren?

Voor reserveringen van één van beide sporthallen of het opvragen van de gebruiksvoorschriften Polfermolen Accommodatie Beheer kunt u mailen naar: [email protected]