Schoonheidssalon

Er zijn behandelingen voor alle leeftijden en voor de meest voorkomende huidcondities. Met 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste help ik je graag met het bereiken van een optimaal resultaat.

Zensum

Bij Zensum staat jouw huid centraal!

Er zijn behandelingen voor alle leeftijden en voor de meest voorkomende huidcondities. Met 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste help ik je graag met het bereiken van een optimaal resultaat.

In het Latijn betekent het woord Sensum gevoel. Ik streef ernaar je een goed gevoel te geven als je binnenkomt, tijdens de behandeling, maar zeker ook na afloop. Het woordje Zen heb ik erin opgenomen, omdat Zen staat voor concentratie en aandacht.
Jij bent het middelpunt!

Naar wens starten we met een heerlijke thee. Kies de thee die op dat moment het beste bij je gevoel past en ga genieten van je wellness beleving

Onderstaand tref je een aantal verwenbehandelingen aan die effectief zijn voor je huid en ervoor zorgen dat je even helemaal tot rust komt.

FRESH & CLEAN (1 uur – € 45,-)

Welkom in de pubertijd. De hormoonschommelingen kunnen een vervelende, vettige huid met puistjes met zich meebrengen. Deze gecombineerde en vette huid is gebaat bij producten met een lichte, frisse textuur, die de huid matteren en de vorming van puistjes en mee-eters tegengaan.

VITALITY & VITAMIN (1 uur – € 45,-)

Om de jonge, normale huid, zonder directe huidproblemen, langdurig mooi, glad en gezond te houden, is een juiste huidverzorging belangrijk. Ook deze huid heeft behoefte aan reiniging voeding en een goede balans tussen het vocht- en vetgehalte.

REBALANCING SPLASH (1,5 uur – € 65,-)

Je huid voelt trekkerig en strak aan, omdat kostbaar vocht snel verdampt. Door een verminderde huidfunctie is de barriere van je huid aangetast met een vochttekort als gevolg. Effectieve verzorging is noodzakelijk om het tekort aan vocht en vetstoffen te herstellen en je huid optimaal te beschermen tegen uitdroging.

CALM & TENDER (1,5 uur – € 65,-)

Je huid is rood, gloeit van tijd tot tijd en reageert vaak gevoelig, mede door invloeden van voeding, stress en temperatuurwisselingen. Deze huid lijdt aan hyperactiviteit van vrije zenuwuiteinden en aan verminderde huidtolerantie. Producten met een kalmerende werking zorgen voor rustiger huidbeeld.

SAY GOODBYE TO WRINKLES (1,5 uur – € 65,-)

Een huid met zichtbare tekenen van veroudering heeft behoefte aan herstel, stimulatie en versteviging van de gezichtscontouren. Met de juiste producten wordt de huid weer aan het werk gezet.

QUICK, BUT CLASSY (45 min – € 35,-)

Niet veel tijd, maar toch graag een huidoppepper? Deze behandeling geeft je in een mum van tijd een vitaliserende boost en een frisse uitstraling!

RELAXING MOMENT (2 u – € 80,-) 

Heerlijk een moment voor jezelf… Een drukke dag of werkweek zit erop. Deadlines zijn weer gehaald. Even ontspannen, ook heerlijk na het sporten. Naast de gelaatsmassage ook naar wens een hand- of voetmassage. Onderga deze behandeling en kom weer in balans.

MEET ME (30 min – € 25,-)

Een kennismakingsbehandeling, met producten die geschikt zijn voor jou, om even de sfeer in de salon te ervaren, kennis te maken met mij en de heerlijke producten te voelen.

 

Het is van belang om regelmatig een (herstel)behandeling te plannen. Je huid krijgt op dat moment een boost. Deze boost is nodig om zelf verder te herstellen. Gebruik je dagelijks de Extenso producten dan blijft je huid verzorgd. Je zult zien dat je binnen een aantal weken een egalere uitstraling hebt.

Een parkeerkaart stel ik je gratis ter beschikking. Je kunt de auto parkeren op de parkeerplaats naast de zij-ingang.

Verder kun je ook deelbehandelingen laten uitvoeren, zoals epileren van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip, kin etc. Het harsen van onder- en/of boven benen, armen/oksels en rug.

Laat je voeten verwennen door een cosmetische voetverzorging. Of een manicure voor je handen.

VISAGIE

Maak je ook al lange tijd steeds op dezelfde manier op? En weet je eigenlijk niet hoe dat eenvoudig anders kan?

Dan ga ik je helpen! Ik geef je heel graag een persoonlijk kleuradvies op basis van jouw eigen huid-, oog- en haarkleur.

Kleuradvies + dagmake-up € 30,-
Dagmake-up € 20,-
Dagmake-up in combinatie met een gezichtsbehandeling € 15,-
Eyes Only € 10,-
Eyes Only in combinatie met een gezichtsbehandeling € 5,-

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, bel me dan gerust. Ik sta je graag te woord.
Mailen kan natuurlijk ook: [email protected] of [email protected]

Groeten

Chantal Vluggen