Horeca

In de Polfermolen tref je naast een zwembad, sporthal en fitnesscentrum de Amstel Gold Race Xperience aan. Hier kun je terecht voor een kop koffie, maar ook voor een gezellig etentje of een borrel.

Horeca

In de Polfermolen tref je de Amstel Gold Race Xperience aan. Hier kun je terecht voor een kop koffie, maar ook voor een gezellig etentje of een borrel.

Het vertrek- en finishpunt van de drie Amstel Gold Race fietsroutes in Zuid-Limburg. 365 dagen per jaar de Amstel Gold Race beleven, dat kan in, en vanuit, de Amstel Gold Race Xperience (AgrXp) aan de Plenkertstraat in het gastvrije wielerstadje Valkenburg aan de Geul. Dit village départ voor ware wielersportliefhebber, ligt aan de voet van de Cauberg. En is de thuishaven van de Amstel Gold Race.

Beleef de meest legendarische Amstel Gold races aan de hand van oude filmbeelden. Grasduin er in de wielerbibliotheek. Een maquette van het heuvelland laat u zien waar u fietst. U kunt er 7 dagen per week terecht voor koffie met uiteraard heerlijke Limburgse vlaai. Ook kunt u hier prima lunchen en gezellig borrelen. Goeie kans, dat u zomaar naast een bekende renner staat.

Fietsen in Zuid-Limburg? Neem dan even contact op. Want: parkeren, omkleden, fietsen en daarna douchen, kan vanuit AgrXp! Wel zo handig, toch?! Geen gedoe meer langs de weg.

De Amstel Gold Race Xperience is het startpunt van drie uitgepijlde fietsroutes. Het hele parcours van de Amstel Gold Race is van wegwijzers voorzien! Op weekdagen open van 09:00 tot 24:00 uur. In het weekend van 09:00 tot 19:00 uur. Het cycling meeting point. Beleef de Amstel Gold Race, dus 365 dagen per jaar!

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected] of telefonisch via nummer 043 – 601 82 67.